22 november 2016 | Michael Kerkhof

Speciale Ladies Day voor Trek-fans

Vrouwelijke liefhebbers van Trek-mountainbikes, opgelet! Op zaterdag 17 december kun je namelijk specifieke dames mountainbikes testen. Trek Benelux organiseert vanuit het kantoor in Harderwijk een mountainbike dag alleen voor vrouwen.

Trek Ladies Day

Wat valt er zoal te beleven? Er worden informatiesessies gegeven over bijvoorbeeld de verschillende wielmaten, je kunt meedoen aan MTB-clinics en er staan Womens Specific Designs mountainbikes klaar die op het twee kilometer lange parcours uitgebreid getest kunnen worden.

Op de website van het evenement vind je meer informatie over de Ladies Day en kun je je aanmelden. De entree is gratis.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen