18 oktober 2016 | Edwin Haan

Nieuwe HideMyBell, met extra opties

Vorig jaar bedacht ‘onze’ Mathijs (technisch redacteur bij Fiets) de HideMyBell. Een combi van luide fietsbel en frontmount computerhouder. Het bleek een daverend succes, maar Mathijs zag nog verbeterpunten.

Daarom presenteert HideMyBell vandaag de nieuwe versie. Deze is nu verkrijgbaar voor alle soorten fietscomputers. Een mooie toevoeging t.o.v de oude versie is dat hij aan de onderkant een bevestigingspunt heeft voor een actiecamera of voorlamp. Met een (optionele) universele adapter kun je die onder je bel/fietscomputer hangen. Uit het zicht en de perfecte plek voor goede beelden of een goede lichtstraal op het wegdek. Met  deze drie-in-één functie heeft HideMyBell de meest veelzijdige stuurhouder op de markt gemaakt.

 

De HideMyBell is uitzonderlijk stijf dankzij een hoogwaardig kunststof ontwerp. De metalen bel is discreet weggewerkt onder de houder, trilt niet op slecht wegdek en produceert een harde, duidelijke klingel. In het nieuwe ontwerp is het bevestigingsboutje waarmee je hem om het stuur klemt netjes weggewerkt. Deze zit nu aan de onderkant, waar je er bij het oude ontwerp nog bovenop keek.

De specs op een rij:

  • Geschikt voor: Mio, Polar, Wahoo, Bryton en Garmin
  • Fietscomputer aanzicht aanpasbaar: portrait of landscape view
  • Eenvoudig te bedienen bel met erg duidelijke klingel
  • Bevestigingspunt adapter actiecamera of lamp (optioneel)
  • Superlichtgewicht: 48 gram (adapter 14 gram)
  • Geschikt voor 31,8 mm sturen
  • Duurzame RVS-boutjes
  • Gemaakt en ontwikkeld in Nederland

Prijzen: de standaard HideMyBell kost 34,95 euro, compleet met actiecam/lamp adapter verruilt de set voor 42,95 euro van eigenaar. Bestellen kan via de webshop op www.hidemybell.cc

De nieuwe producten zijn komend weekend live te aanschouwen tijdens BikeMOTION. Je vindt HideMyBell in hal 11 stand 40.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen