11 oktober 2016 | Michael Kerkhof

Casual kleding van Look

Look en Le Coq Sportif bundelen de krachten. De twee Franse merken komen met een speciale kledingcollectie voor de echte liefhebbers van Look. Binnenkort kun je dus ook op verjaardagen in casual Look-kleding verschijnen!

De t-shirts zijn typisch in de stijl van Le Coq Sportif met het welbekende logo op de borst, maar dan in de kenmerkende kleuren van Look.  Naast t-shirts brengt Look in samenwerking met Le Coq Sportif ook speciale schoenen op de markt: de Omicron en de Shifter XT. Twee nieuwe schoenen van Le Coq Sportif, maar let op: slechts 96 paar worden er geproduceerd. Bernard Hinault zal de eerste schoenen van de Omicron in ontvangst mogen nemen.

Binnenkort kun je op de site van Look meer informatie vinden over de nieuwe kleding en schoenen.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen