7 oktober 2016 | Michael Kerkhof

Kijk live naar de Red Bull Rampage

Wil jij vrijdag 14 oktober naar het Red Bull Rampage Event kijken? Dat kan, want in samenwerking met Red Bull Nederland en Specialized is in Goirle het evenement live te volgen. Kijk naar de mooiste sprongen óf test tussendoor één van de Specialized-trailbikes.

Rampage

Iedereen kent de filmpjes op Youtube wel van de stuntende (en crashende) bikers in de bergen van Utah. Dat is dus de Redbull Rampage. Samen met onder andere Specialized-rijder Patrick Smit leer je de coolste trucjes en verzorgt hij verschillende demo’s. De drie fietsen die getest kunnen worden zijn de Specialized Camber Sworks, Specialized Stumpjumper Sworks en de Specialized Enduro Sworks.

Hieronder zie je een filmpje om alvast in de stemming te komen. Meer informatie over het evenement vind je op de website van Rings Goirle.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pU1BAtQ91JM]

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen