3 oktober 2016 | Michael Kerkhof

Fiets mee met de MTB Nightride

Begint mountainbiken op klaarlichte dag saai voor je te worden? Dan is het misschien leuk om vrijdag 7 oktober mee te doen aan de MTB Nightride: een spectaculaire mountainbiketocht in het donker. Vereniging MTB De Hondsrug uit Gieten organiseert het evenement.

De route is ongeveer zes kilometer lang en die kun je zo vaak als je wil rijden. De MTB Nightride start om 18:30 in het bos van Gieten/Gasselte. Het is niet alleen leuk om mee te doen, maar ook om te kijken. Doordat er veel rondjes gereden worden is het geen straf om als toeschouwer langs de kant te staan. Je kunt dan genieten van een mooie lichtshow.

Voorinschrijven voor de MTB Nightride kan tot 7 oktober. Zorg ervoor dat je beschikt over goede voor- en achterverlichting (op je helm én op je stuur) en over een helm (verplicht!). Neem ook een telefoon mee, voor het geval je verdwaald raakt. Meer informatie over het evenement lees je hier.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen