Vanaf vandaag is de nieuwste Fiets verkrijgbaar. In de oktobereditie lees je alles over de EuroBike, testen we drie nieuwe goedkope racers en krijg je er als extraatje een cross-special bij! Ga dus snel naar de winkel of bestel Fiets 10 nu online zonder verzendkosten. Klik hier.

In deze editie van Fiets:
• Kruis 11 t/m 13 november alvast aan in je agenda. Dan organiseert Fiets samen met Libéma ons eigen wielerfestival in het Autotron in Rosmalen!
• Op Eurobike struikelden we bijna over de elektrische mountainbikes, met de tientallen modellen van Haibike voorop. Hoe komt het dat dit Duitse merk zo sterk is in e-land?
• Topspul op de beurzen! We vroegen onze redacteuren een lijst op te stellen met hun favoriete fietsspeeltjes voor 2017. Zodat jij weet waar je op moet letten tijdens BikeMOTION of Velofollies
• Veel voor weinig: Er zijn mensen die 1000 euro uitgeven aan een wielset, anderen willen daar een complete fiets voor hebben. Voor die laatste groep test Fiets drie nieuwe modellen
EXTRA: Alles voor de cross! Gravelracers en CX-fietsen getest, Mathieu van der Poel leert Léon van Bon crossen en Three Peaks; het ultieme offroad event!

Ga dus snel naar de winkel of bestel hem online!