29 september 2016 | Michael Kerkhof

Futuristisch op de Batavus-fiets

Fietsenspecialist Batavus en digital-mediabedrijf SnakeWare hebben de handen ineen geslagen voor een unieke lancering. Het nieuwste model van de Batavus, de Bryte, wordt namelijk gepresenteerd middels de HoloLens, de revolutionaire mixedreality-bril van Microsoft. “Geloof me, dat is echt een wauw-ervaring,” zegt Ate van der Meer, directeur van SnakeWare.

Batavus Bryte

De HoloLens-presentatie van de Bryte is alleen vandaag te zien op de Dag van de Innovatie in Drachten. De tweewieler wordt later op 12 november in Ede aan het grote publiek gepresenteerd. Dit vindt plaats bij de opening van De Fietser, het nieuwe experience center waar onder andere Batavus te beleven en te testen is. Eerder mocht ruimtevaarder André Kuipers al de HoloLens op zetten en kwam de Bryte echt tot leven. “Hij was totaal verrast. De HoloLens was echt een nieuwe ervaring voor hem.”

Meer informatie over de Dag van de Innovatie vind je hier. Informatie over De Fietser vind je op deze site. Op deze sites komen ook de aanvangstijden te staan.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen