23 september 2016 | Michael Kerkhof

Stijlvol toeren met de Shimano RT500’s

In de fietsschoenenbranche zijn er twee trends duidelijk zichtbaar: schoenen zonder merklogo en modellen voor specifieke doeleinden. Neem deze Shimano RT500’s: erg sportief ogen ze niet en dat is nu juist de bedoeling.

Ze zijn speciaal ontworpen voor toerfietsers en kunnen ook overweg met SPD-schoenplaatjes. Verder rij je niet rond als een fietsende reclamezuil. Is blauw niet jouw kleur? Er is ook een zwarte variant. Ook heeft Shimano bijpassende kleding om je casual outfit af te maken.

De RT500’s zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48 en verkrijgbaar voor 99,99 euro.

Dit is een artikel uit Fiets 9. Bestel het magazine hier!

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen