21 september 2016 | Michael Kerkhof

De Sasuko’s komen er weer aan

In november is het weer tijd voor de Sasuko’s. Op 5&6 november, 13 november en 19&20 november kun je erbij zijn op de testdagen van Salsa, Surly en KONA. De testdagen zijn gericht op MTB en gravelracers.

SASUKO2016 (2)Salsa komt met drie bikes: MUKLUK, WOODSMOKE en de FARGO. Surly neemt er vier mee: ICE CREAM TRUCK, WEDNESDAY,KRAMPUS OPS en LONG HAUL TRUCKER. KONA is erbij met de volgende bikes: PROCESS 111, PROCESS 134, PROCESS 153, HONZO CR TRAIL, BIG HONZO DL, HEIHE DELUXE, HEIHEI RACE DELUXE, UNIT, SUTRA LTD en ROVE ST.

Wat is er nog meer?
– Bandenmaat 27,5 en 29”. De “plus” varianten zijn ook aanwezig
– Mountainbike; XC, TRAIL en ENDURO
– Gravel en adventure bikes
– Aluminium, carbon en stalen frames.

De eerste testdagen (5 en 6 november) zijn op Camping de Branding in Zandvoort. Op 13 november vindt de testdag plaats in De Mastworp te Uden en de laatste testdagen (19 en 20 november) zijn in Bonnerue bij Houffalize. Na het testen van de fietsen kun je op alle dagen lekker uitrusten op een terras met een lekker drankje in de hand. Alle tijden vind je op de website van de organisatie of op de flyer hierboven.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen