12 september 2016 | Michael Kerkhof

De rode fiets van Nairo Quintana

De laatste grote ronde van het jaar zit erop. Na drie weken bloed, zweet en tranen bleek Nairo Quintana de sterkste te zijn in de 71e Vuelta a España. Na de geweldige tijdrit van Chris Froome op vrijdag leek het even spannend te gaan worden, maar uiteindelijk zette Quintana op zaterdag de puntjes op de ‘i’ en verzekerde hij zich van de eindoverwinning. Tot goedkeuring van Froome, die applaudisseerde toen hij de finishstreep passeerde.

De overwinning van Quintana was voor Canyon natuurlijk reden om de 26-jarige renner in het zonnetje te zetten. Daarom mocht Quintana volledig in het rood (letterlijk dan) naar Madrid rijden. Bekijk hieronder enkele mooie foto’s!

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen