24 juni 2016 | Michael Kerkhof

AGU organiseert een ontwerpwedstrijd

Wie jarig is trakteert, dat geldt ook voor AGU. Het Nederlandse bedrijf bestaat 50 jaar en viert dat met een heuse ontwerpwedstrijd. De prijs? 50 wielershirts in je eigen ontwerp, die worden uitgereikt op de Bike Motion Benelux beurs.
Als je geen zin meer hebt om in je clubtenue te rijden of in andere kledij, dan is de ontwerpwedstrijd van AGU een leuke oplossing. Door hier je eigen kleding te ontwerpen kun je maar liefst 50 wielershirts in je eigen ontwerp winnen. Maarten Ducrot, Adrie Visser, Margriet de Schutter en Rob Harmeling vormen de jury en zullen uiteindelijk een winnaar aanwijzen. De winnaar wordt op de Bike Motion beurs (21 t/m 24 oktober) bekend gemaakt.

Meedoen aan de ontwerpwedstrijd kan tot 1 augustus 2016. Ga dus snel naar de site, upload je ontwerp en wie weet beschik jij dadelijk over 50 wielershirts.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen