8 juni 2016 | Michael Kerkhof

Mio Cyclo™ 505 HC, ideale trainingspartner

Advertorial – Is fietsen voor jou geen bijzaak, maar een ‘way of life’? Laat de Mio Cyclo™ 505 HC jouw ideale trainingspartner zijn! Deze fietsnavigatie biedt, naast uitgebreide connectiviteit, meerdere sensoren ook trainingsschema’s. Dankzij de ondersteuning voor Strava Live Segments, onderdeel van het Strava sociale netwerk voor atleten, kun je je eigen prestaties meten door tegen jezelf of tegen je vrienden te racen op specifieke stukjes (segmenten). De resultaten zijn daarna eenvoudig te delen via de MioShare.

Meer weten? Ga dan naar: http://eu.mio.com/nl_be/cyclo-505.htm

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen