30 mei 2016 | Michael Kerkhof

Steven Kruijswijk onthaald op Schiphol

Tientallen mensen hebben maandagmiddag de moeite genomen om Steven Kruijswijk op Schiphol te onthalen. De renner van LottoNL-Jumbo droeg lange tijd de roze leiderstrui in de Giro d’Italia, maar een valpartij in een afdaling gooide roet in het eten. Uiteindelijk eindigde Kruijswijk nét naast het podium: hij werd vierde.

Waar aanvankelijk 14:00 uur werd gezegd, kwamen de renners en begeleiders (op tijdritwinnaar Primoz Roglic en Enrico Battaglin na) pas rond 15:30 uur aan op Schiphol. Kruijswijk werd flink in de watten gelegd door sponsor Lotto, die petjes en sjaals uitdeelde. De Brabander ontving een bos bloemen, stond de pers te woord en keerde vervolgens huiswaarts. Uitrusten van drie hectische weken en voorbereiden op misschien wel de Olympische Spelen en Vuelta a España.

Zie hieronder enkele foto’s en een video om een sfeerimpressie te krijgen.

image1 (4) Sfeer2 Sfeer1

Binnenkomst van Kruijswijk

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen