Sinds 16 mei heeft de stad Rotterdam een nieuwe blikvanger: ‘De Trap’. Naast het Centraal Station staat een gigantische trap van 29 meter hoog en 180 treden. “Een fijn pleuris eind,” maar eenmaal boven kun je genieten van het geweldige uitzicht over Rotterdam. De Trap staat symbool voor de veerkracht en wederopbouw van Rotterdam en om deze veerkracht te benadrukken heeft Buycycle BV in samenwerking met ‘Rotterdam viert de stad’ op spectaculaire wijze de openingsceremonie geopend. Met downhillers!

Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb gaf het startsein aan de downhillers om naar beneden te komen, waarmee De Trap definitief was geopend voor het publiek (wandelend publiek, welteverstaan). De Trap zal nog tot en met half juni te bezichtigen zijn.

Buycycle BV is een Rotterdamse onderneming dat zich heeft gespecialiseerd in racefietsen en aanverwante fietsproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het fietsenmerk Polygon (zoals hier de Helios C5 eerder al werd getest door ons). “Wij voelen ons vereerd dat wij als jonge ondernemers mogen mee helpen aan de promotie van ‘Rotterdam viert de stad’, daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om ons te bewijzen dat het product en materiaal voldoet aan de veeleisende sportfietser,” aldus de eigenaar Fabian Hardjoprajitno.

Rotterdam De Trap Rotterdam De Trap