Op zaterdag 21 mei zamelt Rotary Club Zierikzee geld in voor het Jeugdsportfonds Zeeland. Daarom wordt er op 21 mei een heus fietsevenement georganiseerd. Niet alleen om geld in te zamelen voor het goede doel, maar ook om te laten zien dat je mooi kunt fietsen op het eiland Schouwen-Duiveland.

Jeugdsportfonds Zeeland

Er zijn uitgezette fietsroutes over 25, 50 en 100 kilometer, waarbij je op Renesse, Zierikzee en Bruinisse kunt opstappen. Daarnaast vinden er ook MTB-clinics plaats, is er een spinningmarathon en laat Patrick Smit mooie trucs zijn in een stuntshow. De opbrengst is voor het Jeugdsportfonds dat sportkansen creëert voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Een mooi doel dus!

Drie oud-wereldkampioenen – Hennie Kuiper, Harm Ottenbros en Bart van Est – hebben zich al ingeschreven. Ook Frits Pirard, Jac van Meer en Kees Bal ondersteunen het initiatief. Ook meedoen? Kijk dan voor meer informatie op de website van Cycle Challenge Schouwen-Duiveland.