FarmBikes is importeur voor Nederland geworden van de Belgische merken SANDMAN en FATlab. Het in Swifterbant (Flevoland) gevestigde bedrijf haalt met SANDMAN en FATlab uitgebreide collecties fatbikes, plusbikes, gravelbikes en componenten en accessoires naar Nederland.

Fatbike wint aan populariteit
“Het is een eer om importeur te zijn van deze merken en een bijdrage te leveren aan de missie van Marvin Besselink (eigenaar SANDMAN en FATlab) om iedere semi-professionele fietser – wereldwijd – de bike met brede banden te laten ervaren,” aldus Pieter van der Eijk, eigenaar van FarmBikes.

SANDMAN 1In 1997 startte grondlegger Koen Viaene met de ontwikkeling van een eigen mountainbike met extreem brede banden. Tien jaar later rolde de eerste fatbike van de band en sindsdien heeft de doorontwikkeling van deze fiets geen dag stil gestaan. In 2014 werd het bedrijf overgenomen door Marvin Besselink. De fatbike wint op dit moment enorm aan populariteit, mede door het ontstaan van fatbike verhuurbedrijven in toeristische gebieden.

Voor meer informatie, technische specificaties of een testrit > www.farmbikes.nl en webshop www.farmsports.nl.