10 juli 2015 | Menno Grootjans

Sahmurai Sword : tubeless reparatie-kit

De Sahmurai tubeless repair kit is gemaakt door de Duitse marathonracer Stefan Sahm, meervoudig winnaar van de Cape Epic. Met deze kit krijg je grote gaten in tubeless mountainbikebanden razendsnel weer luchtdicht.
De kit weegt 40 gram en is vanwege de veiligheid en praktische overwegingen geïntegreerd aan weerszijden in de stuurdoppen. Met één draaiende beweging trek je het gereedschap eruit en herstel je de band ter plekke (binnen een minuut) met rubberen plugs.

De kit bestaat uit een ruimer/reamer, een plugvork en 5 rubberen reserveplugs. www.sahmuraisword.be . Te verkrijgen via www.vdbparts.be

Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=9h8227LzUTQ

 


 

Gerelateerd

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds mensenheugenis voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen