29 juni 2015 | Erik van Lakerveld

Korting op speciale fietsverzekering

Met de aankomende vakanties is het wellicht een goed idee om eens na te denken over hoe jij en je fiets verzekerd zijn. Via je reisverzekering of fietsverzekering, of in het geheel niet?

Sportzeker biedt dit jaar een nieuw soort verzekering aan. Een doorlopende reisverzekering, maar mét fietsdekking ook als je niet op vakantie bent. Dus eigenlijk een reis- en fietsverzekering ineen. En dat voor een premie vanaf 10,25 euro per maand. Veel scherper geprijsd dan een losse reis- en fietsverzekering. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Bijzonder is dat ze niet alleen schades dekken aan je fiets, maar ook een ruimere diefstaldekking hebben dan de normale fietsverzekeringen voor wielrennen en mountainbiken.

Zo is diefstal vanuit de auto of vanaf de fietsendrager verzekerd in Nederland. En heb je op vakantie geen loodzwaar ART gecertificeerd slot nodig om toch diefstaldekking te hebben, bijvoorbeeld op dat lekkere terras in Italië na een lange fietstocht.

Daarnaast zijn al je fietsen gedekt dus je hoeft geen losse verzekering af te sluiten per fiets. En op vakantie zijn wedstrijden ook nog eens verzekerd.

Conclusie: voor een kleine meerprijs ten opzichte van je huidige reisverzekering heb je een goede verzekering mét dekking voor schade en diefstal, ook in Nederland (standaard verzekerd bedrag is 2500 euro).

Profiteer nu: abonnees van Fiets krijgen 10 euro korting op de premie.

Kijk op fiets.sportzeker.nl voor meer informatie.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen