24 september 2014 | EDriessen

Nieuw ATB Parcours Swolgen

De route is inmiddels klaar en hij wordt zaterdag 4 oktober officieel geopend: de nieuwe mountainbikeroute in de Swolgense bossen. Het parcours is aangelegd op een particulier bosperceel.

Het parcours is aangelegd door Robert Beurskens van RoBici MTB-clinics met een groep vrijwilligers. Het 900 meter lange parcours bevat bochten, klimmetjes en obstakels zoals een brug, trap en wave. Aansluitend aan dit bewegwijzerde parcours bevindt zich een uitgebreid bos- en heide gebied met vele paden en singletracks.

Zaterdag 4 oktober aanstaande wordt de route officieel geopend. Bijeenkomst vanaf 13.30 uur bij Stal Joabel, Boabelweg 10 te Swolgen. Om 14.00 uur zal wethouder Bob Vostermans van gemeente Horst aan de Maas de officiële opening verrichten. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur kan iedereen zelf het parcours verkennen. Ook zijn er gratis MTB-clinics van RoBici.

Gerelateerd

5 reacties op “Nieuw ATB Parcours Swolgen

Geef een reactie

Inloggen