3 maart 2014 | Edwin Haan

Flavio: Op pad met Team3M

Afgelopen weekend was de aftrap van het klassiekerseizoen, met ‘de Omloop’ op zaterdag en gisteren Kuurne-Brussel-Kuurne . Team3M had voor die laatste een wildcard en filmmaker en Fiets-columnist Flavio was bij het trainingskamp van de ploeg waarin ook de selectie voor K-B-K bekend gemaakt werd.

Hij zegt daar zelf over: “Twee weken geleden had ik het voorrecht om aanwezig te zijn bij het Team3M trainingskamp in Calpe. Het bijzondere was, dat ter plaatse de selectie voor Kuurne-Brussel-Kuurne bekent zou worden gemaakt. Ploegleider Bernard Moerman had dus nog werk aan de winkel en toonde alle skills van een teambuilder pur sang. Mooi om hem aan het werkt te zien!”

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen