6 december 2013 | Rodrick

De Bianchi van Belkin

Eerder deze week waren we al inde service course van Belkin voor een reportage over wat er allemaal komt kijken als een wielerploeg overstapt naar een nieuw fietsenmerk. Dat beeld mochten we niet eerder gebruiken dan 1 januari en dat doen we ook niet. Maar we hebben nog meer kanalen en daarom deze sneak preview van de Bianchi’s van Belkin 2014. Deze fiets is de Oltre van David Tanner. Afmontage is met Shimano Dura-Ace Di2, zadels van Selle San Marco en delen van FSA. En of het Belkin-groen smoelt met het celeste van Bianchi zal nog menig boom worden opgezet, vermoeden we.

Rodrick

Onder het motto: "Komt wel goed", weet onze Hoofdredacteur alle crises te bezweren. En dat komt het dan ook. Sprintertje in hart en nieren, uiteraard met veel temperament. Weigert toe te geven aan zijn ondertussen enigszins gevorderde leeftijd en blijft de eindsprintjes in Utrechtse clubkoersen dus onveilig maken. Heeft een haast fotografisch geheugen als het gaat om "de koers", maar kan ook geweldig genieten van het "zelf doen". Omnivoor op fietsgebied, rijdt dus in de blubber, op de weg en op de baan. Probeert daarnaast genoeg tijd vrij te houden voor het maken van "zijn boekie", zoals hij Fiets pleegt te noemen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/357393

Meer artikelen van Rodrick

Geef een reactie

Inloggen