14 juni 2012 | Mathijs Wagenaar

Raad en win een set Conti GP TT-banden

In de Fiets van Juni hadden we in “Getest” een set Continental Grand Prix TT. Contintental Nederland stelt een nieuwe set van deze snelle wedstrijdband beschikbaar. Om kans te maken op de set hebben we een vraag bedacht. Weet jij het goede antwoord op: welke World Tour teams rijden er in 2012 officieel met Conti-rubber?  Geef dan antwoord op dit Facebook-bericht en maak kans op de banden. Let wel even op de actie voorwaarden.

Update: het goede antwoord is geraden en moest zijn: BMC Racing Team, Lotto Belisol Team, Movistar Team en Orica GreenEdge.

Voorwaarden:
– stemmen gaat via een antwoord op dit Facebook-bericht.
– één antwoord per persoon
– de winnaar is degene die als eerste het goede antwoord geeft

Veel succes!

 

Mathijs Wagenaar

Deze wielertechneut maakt de mountainbiketesten en veel techniektesten voor Fiets. Van pompje tot powermeter, van zadel tot ondershirt, Mathijs test alles tot het stuk gaat. De combinatie van een opleiding “industrieel productontwerp” met een niet onverdienstelijk mountainbike verleden (sinds hij bij Fiets werkt is zijn vorm overigens niet meer wat het geweest is ;-)) staat garant voor interessante invalhoeken. Fabrikanten sidderen als Mathijs weer een nieuwe test aankondigt. Drijft eindredacteur Peter tot waanzin met zijn ‘of/als’ dialect, maar komt uiteindelijk toch altijd tot fraaie testen met bijzondere conclusies.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1372115

Meer artikelen van Mathijs Wagenaar

Geef een reactie

Inloggen