13 april 2012 | Edwin Haan

BikeFestival: ook voor liefhebbers van Italiaanse fietsen

Nog een week en dan vindt BikeFestival plaats op de Nedereindseberg. Op dit festival kunnen ook de liefhebbers van het Italiaanse design hun hart ophalen. Met Bianchi, Pinarello en Opera staan er drie topmerken ter beschikking om getest te worden. Daarnaast kun je het nieuwe elektronisch schakelen EPS van Campagnolo aan een rijtest onderwerpen.
Kijk voor een compleet overzicht van aanwezige modellen op de site van BikeFestival.

Pinarello neemt mee:
Dogma
Paris
Quattro DI2
Quattro
Due
Lungavita
Treviso
Diesel ONLY THE BRAVE

Bianchi neemt mee:

Oltre Chorus
Sempre 105
Infinito Athena
Impulso Ultegra
Impulso 105
Oltre Chorus
Infinito 105
Methanol SX 9400

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Één reactie op “BikeFestival: ook voor liefhebbers van Italiaanse fietsen

Geef een reactie

Inloggen