4 april 2012 | Mathijs Wagenaar

Raad het spoor en win een bandenset!

Het vorige raadsel was snel opgelost. Nu hebben we geprobeerd om het iets lastiger te maken. We lieten voor dit raadsel een bandenspoor achter in het rulle zand. Maar wat voor type en merk is dit nu? Om het nog lastiger te maken: is het een 26 inch of een 29 inch uitvoering? En in welke breedte en uitvoering? De winnaar ontvangt een nieuwe set mountainbikebanden. Welke precies, dat mag je raden van de foto! Update: cryptische omschrijving:  Duitse koning die op grote voet leeft en in de verdediging gaat.

Update:
Gefeliciteerd Bram Ernst: Continental Race King ProTection 29er 2.2 is het goede antwoord.  De overige deelnemers, volgende keer meer geluk gewenst!

Actievoorwaarden:
– stemmen gaat via een antwoord op dit Facebook-bericht.
– één antwoord per persoon
– om het moeilijk te maken, zoeken we in het goede antwoord:  type, merk, breedte, wielmaat en uitvoering
– de winnaar is degene die als eerste het goede antwoord geeft.
– wordt het goede antwoord voor 18.00 uur op 4 april niet geraden, dan wint diegene die het dichtst bij het goede antwoord zit

Succes!

Mathijs Wagenaar

Deze wielertechneut maakt de mountainbiketesten en veel techniektesten voor Fiets. Van pompje tot powermeter, van zadel tot ondershirt, Mathijs test alles tot het stuk gaat. De combinatie van een opleiding “industrieel productontwerp” met een niet onverdienstelijk mountainbike verleden (sinds hij bij Fiets werkt is zijn vorm overigens niet meer wat het geweest is ;-)) staat garant voor interessante invalhoeken. Fabrikanten sidderen als Mathijs weer een nieuwe test aankondigt. Drijft eindredacteur Peter tot waanzin met zijn ‘of/als’ dialect, maar komt uiteindelijk toch altijd tot fraaie testen met bijzondere conclusies.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1372115

Meer artikelen van Mathijs Wagenaar

Geef een reactie

Inloggen