6 maart 2012 | Wouter

Oeps, de MTB test… opnieuw opgemaakt

Natuurlijk, elke maand staat er wel een foutje in Fiets. Een komma hier, een bijschrift daar, niet te voorkomen bij een actueel tijdschrift. Helaas was het deze maand wat ernstiger. Door een aantal oorzaken stond de MTB test vol met fouten. Er mist tekst, de geometriën kloppen helemaal niet en er stonden plaatjes in van een fiets die helemaal niet in de test voorkwam.

De oorzaak? Eerst sneeuw, waardoor serieus testrijden pas vlak voor de deadline kon. Toen griep. En als laatste een klein foutje, het voorlopige bestand is naar de drukker gestuurd in plaats van de definitieve versie. Iets dat door de haast niet is opgevallen.

Als lezer zul je je eraan ergeren, als redactie balen we er enorm van. Zó erg dat we de MTB test opnieuw hebben opgemaakt. Download de PDF zodat je hem alsnog helemaal kunt lezen. Of print hem uit, leg hem naast het blad en maak er een zoekplaatje van, zoek de verschillen!

De PDF download je door op MTB test te klikken.

Geef een reactie

Inloggen