24 januari 2012 | Wouter

Mountainbiken is cool!

Ian stuur geconcentreerd zijn fiets door de modder

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met biken: Twiske MTB opent het seizoen met MTB trainingen voor de jeugd. Gegeven in natuurgebied het Twiske, tegen de noordkant van Amsterdam. Een kwartiertje rijden vanuit de binnenstad, maar ook vlakbij Purmerend bijvoorbeeld!

 

 

 

 

 

 

Daan glibbert en glijdt met zijn slick banden door de bocht

De trainingen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur. De kids leren sturen, remmen en schakelen over kronkelende paden in de natuur. Klimmen en dalen over zandpaden of door de modder. Zon, regen of sneeuw, mountainbikers gaan altijd door!

 

 

 

 

 

 

 

Boris schiet in volle vaart voorbij

De meeste aanmelders zijn een jaar of 7, er is geen leeftijdsgrens en als de verschillen te groot blijken wordt de groep natuurlijk gesplitst. Natuurlijk is er plaats voor meer deelnemers: stoere jongens en meiden zijn welkom op zondag ochtend. Bekijk dan eerst even de site, www.mtb-twiske.nl voor de tijden en om je aan te melden.

 

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen