1 januari 2012 | Menno Grootjans

Katusha op Canyon en Focus naar Acqua & Sapone

De mannen hebben de keuze uit de Aeroad CF en de Ultimate CF SLX. Canyon zal ook de fietsen leveren voor de andere projecten van het ‘Russian Global Cycling Project’. Dus ook het UCI Continental team Itera-Katusha en de Under23 en Under 21 teams gaan op Canyon rijden. De profs rijden met Shimano Dura-Ace Di2, Mavic en Selle Italia. Zodra we een duidelijkere foto hebben zie je die op de website! www.canyon.comEn Focus? Die zijn voor komend seizoen de sponsor van Team Acqua & Sapone. Dus we zullen Garzelli en co in 2012 zien op een Izalco Team met SRAM, FSA, Continental, Prologo, Elite en Garmin. www.focus-bikes.com

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen