27 december 2011 | Mathijs Wagenaar

PON Holdings BV krijgt exclusiviteit in Cervélo

In een persbericht laten PON Holdings BV en Cervélo weten dat PON de exclusiviteit krijgt om Cervélo te kopen. Na eerder al Koninklijke Gazelle over te nemen en een meerderheidsaandeel in Derby Cycle  (met onder andere Focus, Univega en Raleigh) te nemen lijkt PON zich nog verder te willen versterken in de fietsmarkt.

Mathijs Wagenaar

Deze wielertechneut maakt de mountainbiketesten en veel techniektesten voor Fiets. Van pompje tot powermeter, van zadel tot ondershirt, Mathijs test alles tot het stuk gaat. De combinatie van een opleiding “industrieel productontwerp” met een niet onverdienstelijk mountainbike verleden (sinds hij bij Fiets werkt is zijn vorm overigens niet meer wat het geweest is ;-)) staat garant voor interessante invalhoeken. Fabrikanten sidderen als Mathijs weer een nieuwe test aankondigt. Drijft eindredacteur Peter tot waanzin met zijn ‘of/als’ dialect, maar komt uiteindelijk toch altijd tot fraaie testen met bijzondere conclusies.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1372115

Meer artikelen van Mathijs Wagenaar

Geef een reactie

Inloggen