23 december 2011 | Rodrick de Munnik

Fi’zi:k introduceert vervormbare inlegzool

In samenwerking met het Franse SIDAS Technologies ontwikkelde Fi’zi:k een nieuwe inlegzool speciaal voor het fietsen. Deze nieuwe inlegzool is vanaf nu verkrijgbaar bij uw Fi’zi:k footwear dealer. Fi’zi:k  claimt dat de nieuwe vervormbare zool de druk over een groter vlak verdeelt en het de stabiliteit in de schoen verhoogt, zodat koude voeten, slaapvoeten en slechte doorbloeding worden tegengegaan.

De nieuwe zool past in de ontwikkeling die ook te zien is bij de schoenen van Specialized en Shimano, die naar wens zijn in te richten. Andere merken zoals Bont maken het mogelijk complete schoenen op maat te maken. De Fi’zi:k zool zou in alle fietsschoenen moeten passen.

www.rivosports.nl

Rodrick de Munnik

Onder het motto: "Komt wel goed", weet onze Hoofdredacteur alle crises te bezweren. En dat komt het dan ook. Sprintertje in hart en nieren, uiteraard met veel temperament. Weigert toe te geven aan zijn ondertussen enigszins gevorderde leeftijd en blijft de eindsprintjes in Utrechtse clubkoersen dus onveilig maken. Heeft een haast fotografisch geheugen als het gaat om "de koers", maar kan ook geweldig genieten van het "zelf doen". Omnivoor op fietsgebied, rijdt dus in de blubber, op de weg en op de baan. Probeert daarnaast genoeg tijd vrij te houden voor het maken van "zijn boekie", zoals hij Fiets pleegt te noemen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/357393

Meer artikelen van Rodrick de Munnik

Geef een reactie

Inloggen