2 december 2011 | Rodrick

Nieuwe Sram Red

In de nieuwe editie van Fiets schrijven we in Diepgaan over de toekomstplannen en -visie van Sram. Daar melden we dat de Amerikanen komen met een nieuwe versie van hun topgroep, Red. Mechanisch en mooi, zo blijkt uit de eerste preview op youtube.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cW6vtft7hYQ&feature=feedu[/youtube]

Rodrick

Onder het motto: "Komt wel goed", weet onze Hoofdredacteur alle crises te bezweren. En dat komt het dan ook. Sprintertje in hart en nieren, uiteraard met veel temperament. Weigert toe te geven aan zijn ondertussen enigszins gevorderde leeftijd en blijft de eindsprintjes in Utrechtse clubkoersen dus onveilig maken. Heeft een haast fotografisch geheugen als het gaat om "de koers", maar kan ook geweldig genieten van het "zelf doen". Omnivoor op fietsgebied, rijdt dus in de blubber, op de weg en op de baan. Probeert daarnaast genoeg tijd vrij te houden voor het maken van "zijn boekie", zoals hij Fiets pleegt te noemen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/357393

Meer artikelen van Rodrick

Één reactie op “Nieuwe Sram Red

Geef een reactie

Inloggen