25 september 2011 | Menno Grootjans

Grote Pinarello show 2012

Na een eerste, succesvolle editie vorig jaar organiseert Evertse Sport wederom een grote unieke Pinarelloshow. Op deze show zullen alle modellen en kleuren die Pinarello in 2012  staan. Importeur Cardsport zorgt ervoor dat alle modellen en kleuren in Renesse te zien zijn.   Dit jaar komt ook Campagnolo met het complete programma wielen en groepen naar Renesse. Naast Pinarello en Campagnolo zal ook Castelli de kleding voor 2012 presenteren.  Fietscafe de Biet zorgt voor een lekkere Italiaanse espresso.

Evertse sport is al meer dan 20 jaar een begrip in Zuid-West Nederland op het gebied van Pinarello racefietsen. Zij zijn één van de weinige winkels die zich uitsluitend richten en specialiseren in één merk. Dit resulteert dan weer in een uitgebreide kennis en deskundigheid van de Pinarello, wat dan weer tot gevolg heeft dan klanten uit heel Nederland en een groot deel van België bij Evertse sport zich laten informeren over een nieuwe Pinarello. Zij verkopen dan ook uitsluitend Pinarello en Opera, daarnaast hebben  zij ook ‘bijna’ alle kleding en accessoires van Pinarello. Daarnaast hebben ze een ruime collectie kleding van Campagnolo en Pinarello en een uitgebreid assortiment zadels en schoenen. Op deze show staan diverse scherp geprijsde showaanbiedingen.

De Show vind plaats aan de Duinzoom 1 in Renesse en is open op Zaterdag  8 oktober 10.00-17.00 uur en zondag 9 oktober van 11.00-16.00 uur. De Italiaanse koffie staat voor u klaar.

www.evertsesport.nl

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen