21 juni 2011 | fietsredactie

Tour de France 2011 live op Fiets.nl

Van zaterdag 2 juli tot en met zondag 24 juli 2011 wordt de 98e Ronde van Frankrijk verreden. Verdeeld over 21 etappes leggen de renners 3430 kilometer af in drie weken. De opening van de Tour de France is in tegenstelling tot voorgaande jaren geen proloog maar een heuse etappe over 191,5 kilometer in de Vendée van Passage du Gois naar Mont des Alouettes.

Op Fiets.nl vind je alle uitslagen van de etappes in de Ronde van Frankrijk 2011. Maar ook het algemeen klassement in de strijd om de gele trui en de rode lantaarn, het puntenklassement van de groene trui, het bergklassement om de bolletjestrui, het jongerenklassement om de witte en het ploegenklassement.
Maar ook waar de renners zich tijdens een etappe bevinden, wie er ontsnapt zijn, wie achterop is geraakt, hoeveel seconden en minuten een kopgroep voorsprong heeft, hoeveel kilometer er al is afgelegd en hoever de renners nog moeten koersen. En, wat is tijdens de koers de virtuele tussenstand in de strijd om de gele trui, de groene en de bolletjestrui?

>> Klik hier www.fiets.nl/tour2011

Vind jij jezelf een tourkenner? Dan maak je kans op prachtige prijzen: www.nusport.nl/tourkenner/

>> Laatste nieuws over de Rond van Frankrijk

Geef een reactie

Inloggen