*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Is het al tijd voor een korte broek?

De echte bikkels zitten natuurlijk het hele jaar door op de fiets, maar andere fietsers zijn pas net uit hun winterslaap ontwaakt. Het is bijna lente (20 maart om precies te zijn). Vandaag wordt het maximaal 16 graden, dus ideaal weer om buiten een ritje te maken. Maar de vraag is: doe je een korte of een lange broek aan?

Volgens Buienradar blijft de temperatuur de komende twee weken schommelen rond de 10 graden Celsius. Aankomend weekend is het maximaal 13 graden, maar valt er wel wat regen. De komende week blijft het evenmin droog, al weet je het maar nooit. Volgens kanikeenkortebroekaan.nl moet je het ‘in het echte leven’ nog even doen met een lange broek, maar stap jij nu al de fiets op in een korte broek? Vul de poll in!

Doe jij nu al een korte broek aan?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Facebook comments worden geladen...