*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

e-Fondo Maratona dles Dolomites

Voor wie nu al in vorm is, op zaterdag 25 maart vind de eerste Maratona dles Dolomites plaats….op Zwift. Een eFondo noemen ze het.

Met dit mooie weer moet je er misschien niet meer aan denken, binnen fietsen. En ik geef je geen ongelijk, maar volgende week kan het wel weer wel helemaal anders zijn, kou, regen of hagel. Dan kun je vanaf half 7 ’s ochtends terecht in de virtuele wereld van Zwift om de eerste digitale versie van de Dolomieten marathon te fietsen. Het lijkt er op dat er gefietst wordt op het parcours van Watopia, met wat Maratona aankleding. Geen e-Giao of e-Pordoi dus. Op de Facebook pagina vind je de komende dagen meer informatie. Eén ding is al zeker, je kunt niet uitgeloot worden want het aantal startplaatsen is onbeperkt.

Facebook comments worden geladen...