*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Koop een Fox-vork voor een prikkie

Fox heeft de komende 8 weken een hele leuke actie. De voorvorken van 8 door Fox gesponsorde wereldtoppers worden geveild voor het goede doel. En bieden kan al vanaf 99 cent. De vorken worden wereldwijd verscheept, zonder verzendkosten. Als jij dus wilt rijden met de vork waarmee Rachel Atherton downhill kampioen is geworden….doe een bod. De opbrengsten gaan naar de Road2Recovery. Een non-profit stichting die atleten helpt die bij het beoefenen van hun sport een zo ernstige blessure hebben opgelopen dat hun carrière daardoor is afgelopen.

Met handtekening en de instellingen van de pro’s

De vorken krijgen allemaal de handtekening van de rijder mee, je kunt hem dus ook een mooie ereplaats in een vitrinekast geven. Alle vorken worden geleverd met de instellingen waarmee de profs ze reden, die instellingen vind je ook terug op de site. Als je ziet wat er met sommige vorken is uitgehaald is het misschien sowieso wel een goed idee er niet meer mee te rijden 😉 Alle info vind je op de veilingpagina op de site van Fox. Inclusief een boel hele mooie plaatjes.

 

 

Facebook comments worden geladen...