Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Rapha Clubhouse strikt Museeuw voor wielercafé

Niemand minder dan Johan Museeuw is op donderdag 16 maart aanwezig in het Rapha Clubhouse om vooruit te blikken op de voorjaarsklassiekers. De Leeuw van Vlaanderen is niet de enige, want ook onze Léon van Bon is erbij om zijn mooiste wielerfoto’s te laten zien.

Museeuw en Van Bon te gast

Toegang in het Rapha Clubhouse (Wolvenstraat 10 in Amsterdam) is vanaf 19.00 uur. Vanaf 19.30 uur wordt er gekletst over de voorjaarsklassiekers met Johan Museeuw als hoofdgast. Museeuw weet waar hij het over heeft, want hij won drie keer de Ronde van Vlaanderen en drie keer Parijs-Roubaix. Ook Léon van Bon heeft recht van spreken. Hij eindigde zes keer bij de beste vijftien in Roubaix en finishte drie keer in de top 10 van De Ronde. Fotograaf Koen Tornij zal daarnaast zijn mooiste foto’s tonen om de avond extra glans te geven.

Opgeven voor deze mooie wieleravond? Ga dan naar de site van Rapha en schrijf je in.

Facebook comments worden geladen...