Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Veldrit Hoogerheide live te zien op tv

Zondag staat de laatste wereldbekerwedstrijd van het cross-seizoen op het programma. Veel op het spel staat er niet meer, want de eindprijzen zijn reeds verdeeld onder Wout Van Aert (hij doet niet mee vanwege een knieblessure) en Sophie de Boer. Toch is het met het oog op de wereldkampioenschappen van volgende week een belangrijke wedstrijd. En we boffen, want de GP Hoogerheide wordt live uitgezonden op televisie!

Dat is uitzonderlijk, want niet alle wereldbekerwedstrijden worden op het open net uitgezonden. De rechten van de wereldbekerwedstrijden zijn in handen van Telenet, maar Sporza doet zondag ‘gewoon’ live verslag van de wedstrijd. Vanaf 13:35 uur kunnen we inschakelen voor de vrouwenwedstrijd, waarna om 15:00 uur de mannen starten. Ook Omroep Brabant doet live verslag van beide wedstrijden. De NOS doet dat niet.

Zondag 22 januari:
– Vanaf 13:35 uur: live verslag GP Hoogerheide op Canvas en Omroep Brabant.

Facebook comments worden geladen...