Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Kijktip: Kroonprinsen is online terug te kijken

Hebben jullie al een aflevering van Kroonprinsen gezien? Op de Belgische publieke omroep is elke maandag in januari te zien hoe topveldrijders Wout Van Aert, Mathieu van der Poel, Laurens Sweeck en Eli Iserbyt leven op en naast de crosser. De afleveringen zijn online terug te zien.

Kroonprinsen terugkijken

“De mensen zullen ons beter leren kennen. Je zal zien dat we ook maar vier normale jongens zijn. We spreken wel vier verschillende dialecten”, zei Van Aert eerder over de serie. “De mensen zullen het op prijs stellen om ons achter de schermen aan het werk te zien. We houden het spontaan”, aldus Van der Poel.

De serie Kroonprinsen kent in totaal vier afleveringen. Twee daarvan zijn al uitgezonden, de rest is op maandag 23 en 30 januari te zien om 20:30 uur. Aflevering gemist? Op deze site kun je een week lang de laatste uitzending terugkijken.

Facebook comments worden geladen...