*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Juryleden gevraagd Fiets van het Jaar verkiezing

We zoeken hulp. Wanneer? Aanstaande zondag 15 januari. Waarom? Dan is het jury weekend van de verkiezing van de fiets van het jaar 2017. Georganiseerd door de RAI vereniging. En daar is nu ook een categorie race en MTB aan toegevoegd.

We want you!

En we willen graag een aantal lezers toevoegen aan de vakjury. 4 man/vrouw. Waam? Jullie hebben meer dan voldoende ervaring en jullie gaan de fietsen aanschaffen. Er zullen een aantal racefietsen en MTB’s zijn. Waar je naar hartenlust mee kunt testen. Het wordt een beetje winter dus zoeken we wel mensen die tegen een stootje kunnen. Locatie: Berg en Dal, vlak bij Nijmegen. Je bent de hele dag bezig, vanaf circa 10 uur. Er worden foto’s gemaakt en er komt een uitgebreid artikel in FIETS. We verzorgen een uitgebreide lunch. Je dient gemiddeld qua lengte te zijn. ( zeg, tussen de 1 meter 75 en 1 meter 85). Interesse? Graag een mailtje naar menno.grootjans@newskoolmedia.nl

Facebook comments worden geladen...