Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Hoe laat komen de kampioenschappen op tv?

Het wegseizoen staat op het punt van beginnen, maar de veldrijders hebben nog twee enorm belangrijke wedstrijden op het programma staan. Zondag staat voor ze het nationale kampioenschap op het menu, terwijl over drie weken het WK plaats vindt in Bieles (Luxemburg). Ziggo Sport zendt het NK live uit en ook het BK is live op Sporza te volgen. Maar vanaf hoelaat?

Voorspelbaar…?

De favorieten voor de Belgische en Nederlandse titels lijken wel duidelijk. Mathieu van der Poel en Wout Van Aert steken er bij de mannen bovenuit, terwijl Marianne Vos en Sanne Cant bij de vrouwen de sterkste lijken. Echter, Van der Poel is door zijn val in Loenhout niet topfit en Van Aert leek in Baal nog te moeten wennen aan zijn nieuwe Felt-fiets. Ook bij de vrouwen is alles mogelijk, dus het belooft een spannend weekend te worden!

Zondag 8 januari:
– Sporza: vanaf 13:40 uur LIVE verslag BK veldrijden (13:40u de vrouwen en 15:00u de mannen)
– Ziggo Sport: vanaf 13:15 uur LIVE verslag NK veldrijden (13:30u de mannen en 15:10u de vrouwen)

Facebook comments worden geladen...