Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Stem op je favoriete Ridley-fiets en win!

Ridley, de fietsensponsor van de nieuwe ploeg van Marianne Vos, heeft een leuke winactie in het leven geroepen. Stem op je favoriete ontwerp (keuze uit vier fietsen) en maak kans op een replica van de teamfiets. Mocht je de replica niet winnen, dan zijn er nog twee andere prijzen waar je kans op maakt.

WM3 Pro Cycling

De tweede prijs is namelijk een VIP pakket voor de Omloop Het Nieuwsblad. De derde prijs is ook leuk, want dat geeft recht om naast ploegleider Jeroen Blijlevens een wedstrijd in de ploegleiderswagen bij te wonen. Stem dus op je favoriete design en maak kans op één van de drie prijzen. Niet-winnaars dingen ook mee voor een truitje van de nieuwe wielerploeg.

Facebook comments worden geladen...