Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

VRT komt met veldrit-serie Kroonprinsen

Mathieu van der PoelIn navolging van ‘Jonge Benen’ komt de VRT met een nieuwe serie over een groep wielrenners. Waar eerst de wegrenners en vrienden Louis Vervaeke, Tim Wellens en Jasper Stuyven werden gevolgd, daar kunnen we vanaf maandag 9 januari genieten van een inkijkje in het leven van de veldrijders Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Laurens Sweeck en Eli Iserbyt.

Vier Kroonprinsen

De reeks wordt na het BK in Oostende uitgezonden en kent in totaal vier afleveringen (de laatste aflevering volgt na het WK). De televisieploeg volgt de vier talentvolle veldrijders al sinds juni van dit jaar en geeft de kijker een mooie blik achter de schermen.

De serie Kroonprinsen gaat dus op 9 januari in première. Bekijk hieronder alvast een voorproefje.

Facebook comments worden geladen...