In navolging van de succesvolle ‘Fiets van het Jaar’ verkiezingen wordt het hoog tijd voor niet één, maar twee sportieve stappen. Wie sleept als eerste de titel Racefiets van het Jaar 2017 of de titel MTB van het Jaar 2017 in de wacht?

We nodigen u van harte uit mee te doen aan deze nieuwe verkiezing die het tijdschrift Fiets en RAI Vereniging samen organiseren. De winnaar wordt gekozen door een vakjury aangevuld met lezers van ons blad Fiets. De uitreiking vindt plaats op maandag 3 april 2017 tijdens het Tweewieler Retail Event.

Inschrijven
U kunt uw inzendingen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 31 december aanstaande aanmelden. Op die manier bent u verzekerd van deelname. Inzendingen dienen uiterlijk 10 januari 2017 beschikbaar te zijn voor jurering. Voor deze eerste editie zijn de inschrijfkosten €300 per fiets. Het adres voor aanlevering van de fietsen wordt bij bevestiging van uw inschrijving bekendgemaakt.

De winnaars van de Racefiets van het Jaar 2017 of de titel MTB van Jaar 2017 krijgen extra exposure tijdens het Tweewieler Retail Event:
– Bekendmaking winnaar op het centrale ontmoetingsplein
– Een uitgebreid artikel in Fiets met fotografie, tekst en testresultaten. Tevens wordt de winnaar vermeld op onze website Fiets.nl en op onze Facebookpagina.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Marianne Kremer (m.kremer@raivereniging.nl) of bel 020-504 4942. Het inschrijfformulier is ook te downloaden via www.raivereniging.nl en www.fietsawards.nl.