Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Leuk voor kerst: geef de Fiets 500 cadeau!

Fiets 500Sinterklaas is het land weer uit, dus kunnen wij ons richten op de kerstdagen. Wij van Fiets hebben een aantal leuke cadeau’s voor de échte wielerfan beschikbaar. Wat te denken van de Fiets Jaarkalender 2017 met prachtige foto’s, de Onderhoud en Reparatie Special met handige tips om te sleutelen aan je fiets of de Fiets 500 voor de echte berggeit? Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

Ideaal kerstcadeau

De Fiets 500 is een 284 pagina’s dikke gids met 500 Europese bergen die je beklommen moet hebben. Over elke berg uit Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal vind je belangrijke informatie zoals de lengte, stijgingspercentage en moeilijkheidsgraad. Een echte must-have voor de fietsliefhebber!

De Fiets 500 kun je online bestellen zonder verzendkosten. Ga snel naar de website en zorg ervoor dat jij het ideale kerstcadeau op tijd in huis hebt!

Facebook comments worden geladen...