*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Speciale Ladies Day voor Trek-fans

Trek Ladies DayVrouwelijke liefhebbers van Trek-mountainbikes, opgelet! Op zaterdag 17 december kun je namelijk specifieke dames mountainbikes testen. Trek Benelux organiseert vanuit het kantoor in Harderwijk een mountainbike dag alleen voor vrouwen.

Trek Ladies Day

Wat valt er zoal te beleven? Er worden informatiesessies gegeven over bijvoorbeeld de verschillende wielmaten, je kunt meedoen aan MTB-clinics en er staan Womens Specific Designs mountainbikes klaar die op het twee kilometer lange parcours uitgebreid getest kunnen worden.

Op de website van het evenement vind je meer informatie over de Ladies Day en kun je je aanmelden. De entree is gratis.

Facebook comments worden geladen...