Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Shimano S-Phyre RC9 en XC9 nu verkrijgbaar

Fans hebben er even op moeten wachten, maar vanaf nu zijn de schoenen Shimano S-Phyre RC9 en XC9 verkrijgbaar. Op de site van Bikegear kun je kijken bij welke dealers je terecht moet voor de schoenen waar ook de renner van LottoNL-Jumbo in 2017 mee rijden.

Shimano S-Phyre

Tot dusverre had Shimano nog geen schoenen met de zogenaamde ‘BOA’-aansluiting, maar daar is met de RC9 en CX9 verandering in gekomen. Er zijn nu zelfs twee BOA-aansluitingen op één schoen. De RC9schoen heeft een volledig carbon zool en is beschikbaar in drie kleuren: wit, fluoriserend geel en Shimano-blauw. De RC9-schoen weegt 232 gram, de XC9 weegt bijna 100 gram meer: 325 gram en is beschikbaar in de kleuren Shimano-blauw, fluoriserend geel en zwart.

Op eerdergenoemde site kun je kijken welke dealer in de buurt de schoenen verkoopt. De consumentenprijs bedraagt €349.

blauw-fluo-wit
s-phyre-blauw

carbon-zool

Facebook comments worden geladen...