*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Oakley en Intel lanceren Radar Pace

Radar PaceOakley heeft in samenwerking met Intel een nieuwe bril gelanceerd: de Radar Pace. Het is een heuse smartbril voorzien van een realtime, stemgestuurd coachingsysteem waardoor sporters hun prestaties kunnen registeren en beoordelen.

Slimme Radar Pace

Door middel van smarttechnologie registreert de smartbril persoonsgegevens en prestatiegegevens (kracht, hartslag, snelheid, cadans, tijd, tempo en snelheid), coacht het wat er zojuist bereikt is en wat er nog bereikt moet worden én reageert het door de natuurlijke stembediening. Denk hierbij aan het stellen van vragen en het ontvangen van informatie.

“Door het toonaangevende design en de prestatievoordelen van Oakley te combineren met de technologie van Intel, is Radar Pace een doorbraak op het gebied van training en coachen,” zo valt er te lezen in het persbericht. “Een van de grootste voordelen is de verantwoordingsfunctie. Die is te vergelijken met een coach die met de atleten samenwerkt om het meeste uit elke training te halen.”

De Radar Pace is verkrijgbaar voor de verkoopprijs van €439.

Radar Pace Radar Pace

Facebook comments worden geladen...