Meewind Koers is dé wielerseizoensafsluiting op zondag 9 oktober vanuit de Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze Toertocht (70, 115 of 150 km) + Finish Festival is de ideale gelegenheid om samen met fietsvrienden het seizoen af te ronden. Wij van Fiets zijn er natuurlijk ook bij. Je start in de ochtend met de toertocht over de Utrechtse Heuvelrug en Hollandse polders. Aansluitend geniet je samen met fietsvrienden van een gratis hapje en biertje op het Finish Festival met food trucks, prominente wielergasten, live muziek en een videowall met koersbeelden.

Inschrijfvoordeel
Als partner van Meewind Koers mogen we je een aanbieding doen, zodat jij ook profiteert van extra deelnamevoordeel! Vijf euro voordeel om precies te zijn. Je hoeft daarvoor bij het inschrijven alleen maar de kortingscode FIETS16 in te vullen bij je inschrijving (geldig t/m 15 september) op www.meewindkoers.nl/inschrijven-fiets. Maar er is meer…

Gratis schoonmaakbeurt
Omdat het einde seizoen is, verdient jouw racefiets ook iets extra’s! Als Fiets-lezer krijg je een GRATIS SCHOONMAAKBEURT. Je meldt je met je speciale Fiets-stuurbordje direct na de finish bij onze het Fiets Schoonmaak Station waar de mensen van Mechanieker (www.mechanieker.nl) jouw fiets professioneel poetsen. Klaar terwijl je wacht.

Inschrijven kan hier: https://www.meewindkoers.nl/inschrijven-fiets Gebruik de Kortingscode FIETS16 voor 5 euro voordeel en de gratis schoonmaakbeurt voor je fiets.

Meer informatie over Meewind Koers: https://www.meewindkoers.nl/fiets