Op 4 september is het weer tijd voor de Ride for the Roses. Duizenden mensen komen die dag in actie om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Je kunt kiezen om 25, 50 of 100 kilometer te fietsen, alleen of in een team. De inschrijving sluit binnenkort!

Het is alweer de 19e editie van de Ride for the Roses. Het doel van de toertocht is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De drie afstanden gaan door het prachtige Twentse landschap en laten je alle mooie natuurplekjes zien. Je kunt de tocht in volledig eigen tempo afleggen, er zijn nauwelijks verplichtingen. Jong of oud, getraind of niet-getraind… Iedereen is welkom.

Er zijn dus drie individuele afstanden: 25, 50 en 100 kilometer. Deelname aan de twee korte afstanden kost €25, deelname aan de 100 kilometer kost een tientje meer. Al het geld gaat naar KWF Kankerbestrijding. Mocht je niet willen fietsen, dan kun je ook een ‘fan-bijdrage’ leveren van €25 euro en gaat dat bedrag rechtstreeks naar het goede doel zonder een trap te hoeven doen. Ook handig… Meer informatie over de Ride for the Roses vind je hier.