*

Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Zimtstern kleding, daar zit een (koffie)luchtje aan

Zimtstern collectie 2017Altijd al willen weten wat je nog meer met koffiedrab kunt doen dan het weggooien in de prullenbak? Nee? Ik eerlijk gezegd ook niet, maar daar zijn ze bij Zimtstern een stuk creatiever in. De nieuwe 2017 fietskledinglijn bestaat uit nieuwe milieuvriendelijke duurzame materialen, waaronder dus de S.Cafe stof. Een techniek waarbij koffieresidu toegevoegd wordt aan een vezelstructuur van gerecyclede polyester garen.

Volgens Zimtstern zorgt het ervoor dat het materiaal sneller droogt, absorbeert het vieze geurtjes en reflecteert het UV-stralen. Dat allemaal met koffiedrab! Overigens kun je koffiedrab ook gebruiken voor in de tuin of jezelf ermee insmeren. Het schijnt de huidstructuur te verbeteren, dus mocht je nog ergens naar op zoek zijn…

Terug naar de Zimtstern kleding. De collectie voor 2017 is beschikbaar voor zowel dames als heren, onderverdeeld in een mtb/trail/cross county en freeride/downhill/gravity range van ongeveer 200 items. De volledige collectie kun je vinden op de site van Zimtstern.

Facebook comments worden geladen...